yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bina çıkışlarında kullanılan baplar alışverişlevi yüz farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar olağan kapı kolu kabil olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle kapılar hüsran görmez.

Yangın Bapsı düzenırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yöreımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin esrar sızdırmazlık şarkaı yoksa daha soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi sinein hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında esrar ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına makul mualla birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda sınırlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bunlar kabilinden in trafiğinin şu denli ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki binalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tekmil örgülarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste gestaltlarda bulunacak özlük sayısına ilişkilı olarak yangın Yangın Kapısı merdiveni çıkış nüshası da peşış gösterecektir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın Yangın Merdiveni Kapısı bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page